<body>
Sunday, May 19, 2013 @6:35 AM



Hai. Alhamdulillah :) I can breathe until now. Thankyou Allah :)
btw, Wassup everyone? What are you guys doing?
Hmmm. I feel happy these days. I don't know why. and suddenly people made me feel sad. I hate when I fight with someone. Seriously, it make me feel so not calm.. :(
I hope everyone are happy. haha. *tibatiba

Actually, aku nak cakap. .aku tengah cari bestfriend. Aku dah dapat sorang.
Nama dia Nur Diyana Binti Mat Lazim.
Alhamdulillah selama aku berkawan dengan dia, aku rasa happy je sebab aku suka mengusik dia and dia suka bahan aku. Sabik tak? HAHA. Tapi kawan lama aku tetap true friend aku. Athira, dia suka dengar masalah aku. Faei, hmm taktahu nak bagi comment apa tapi dia terbaiklah. Jia, dia kawan aku masa sekolah menengah jugak and sama poli. Kadang2 dia kelakar jugak and pandai bagi nasihat. Aku just taksuka orang yang lupa kawan :')

Dan aku teringin nak ada bestfriend lelaki. Bukan boyfriend okay? Aku dah pilih sorang tapi aku taktahu dia boleh terima ke tak. Sebab kitorang takdelah baik sangat. But he's funny eyyy. HAHA. and perangai dia matang sikit. Walaupun ada yang tak matang ;p
Kadang2 aku tengok dia suka pendam masalah dia. I know he's a strong guy maybe. *pandai aku buat servey tentang dia.. Padahal takrapat pun. Haha. I just need someone to make me feel happy. Tapi diyana tu kadang2 sebenarnya menyakitkan hati. HAHA. Aku je banyak touching dengan dia. Aku taktahula dia menyampah ke tak dengan aku. Lol. Jangan terasa tau.

Apa lagi eh? Aku rasa ramai annoy dengan aku. Tapi aku memang annoying pun. Diorang ni takfaham. Hmm. Kat twitter, a few of my poli mates unfollowed me and got some of my secondary school unfollowed me too. Aku tak batak. Aku cuma sakit hati sebab diorang unfollow aku. Yelahh. Kawan sekolah menengah tu aku tak kisah sebab diorg aku dah lama takjumpa and bukan kawan class aku or aku takrapat pun. Kalau macam kawan poli tu, setiap kali ada kat poli, mesti kadang2 nampak diorang kan? Bengang aku. Tapi diorang boleh pulak tegur2 aku. Asdfghjkl. Aku tak kisah. Diorang pun taksama class dengan aku. Grr. Nasib baikla classmate aku tak macamtu :') tapi kalau suatu hari nanti diorang buat aku macamtu, memang ada something la tu.

Ada satu hari tu aku marah sebab class aku bising je. Then lagi satu, aku bagi pendapat je. Sampai ada yang takpuas hati dengan aku. Tapi lama-lama aku tengok, diorang macam dah okay. Kadang2 tak. Diorang ni pelik2 je. Banyak betul kan dugaan semasa berkawan? Korang pernah macamni? Okay.
Terima kasih sebab baca post ni. hee.





Wednesday, May 15, 2013 @10:50 AM



Seriously, aku dah banyak kali gaduh dengan dia. Kenapa dia still takboleh nak terima kesalahan yang aku buat dekat dia selama ni? Bila aku text dia macam nak taknak balas. Pastu aku tanya soalan simple dia takboleh nak jawab. Seolah2 mengelak daripada menjawab soalan aku. Dia macam taknak kawan dengan aku je. Tengok, aku minta maaf pun dia still macamtu. Dia cakap dia dah maafkan aku. Tapi cara dia tak ikhlas langsung. Aku malas dah nak kenal2 dengan dia. Kenal macam kawan. Walaupun dia kawan aku, aku takboleh nak gelar dia kawan atau apa2. Terima kasih lah weih.. Lepas kau reply aku macamtu, aku terus delete nombor kau. Buat kali kedua. Aku nak settle cara baik tapi macam taknak. Lantak kau lah weih!


© !!-SafiyyahZn-!!
TUMBLR BLOGSKINS GRAPHIC + FOLLOW





KangJun


«